Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
- 3 кг почищених кабачків (якщо молоді – шкірку не обрізати, тоді краще брати кольорові: звичайні, жовті і зелені; якщо старі – почистити від шкірки), 500–600 г моркви, 200 г цукру, 2 ст. ложки солі, 100 г олії, 100 г оцту, 10 зубців часнику, 1 п. приправи для моркви по-корейськи.
- На бажання можна додати 4 цибулини і/або 5 перчин.
Кабачки і моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи, цибулю – півкільцями, додати решту складників, перемішати. Можна залишити на 2–4 год або відразу розкласти у стерильні банки, долити сік, що утворився. Стерилізувати 25–30 хв, закрутити стерильними кришками. Виходить 6 баночок по 0,5 л.
Спробуйте також приготувати:
- Домашній соус сацебелі з помідорів. До м’яса нема нічого кращого!
- Краще йдуть за огірки і помідори: п’ять найсмачніших рецептів кабачків на зиму від тітки Тані
Post Views: 34