“Солянка” з капусти на зиму. Заготовка 2 в 1: і салат, і начинка

Така "Солянка" виходить дуже смачна! А ще це чудова готова начинка у вареники, пироги, зрази та інші страви.

“Солянка” на зиму

2,5 кг капусти, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 1,5 кг яблук, 2 скл. олії, 150 г оцту, 9 ст. ложок цукру, 9 ч. ложок солі, лаврове листя, мелений чорний перець.

Капусту і цибулю пошаткувати, моркву і яблука потерти. Накласти в банки 0,5 л, стерилізувати 20-25 хв, закрутити. Виходить приблизно 10 баночок по 0,5 л.

Рецепт Тетяни Білозор

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook