У морозильній камері прекрасно збережеться:
Молоко
Розлийте його по пластиковими контейнерами, але не доверху (рідина при заморожуванні розширюється) і відправте в морозилку. Коли знадобиться, слід розморозити і пити.
Сирі яйця
Заморожують їх без шкаралупи та потрібними вам порціями. Оскільки при цьому яєчна маса теж розширюється, помістіть її в контейнери або пакети з герметичною застібкою, але не наповнюючи їх до кінця.
Запам’ятайте, а краще запишіть, коли поклали яйця в морозилку. Термін зберігання у них в такому випадку складе від кількох місяців до року.
Приготоване м’ясо
Цей продукт теж можна довго зберігати в морозильній камері, помістивши його в герметичний контейнер або загорнувши в харчову плівку.
Соуси
Розлийте їх в невеликі контейнери з кришкою, не заповнюючи доверху – соуси теж мають властивість розширюватися при заморожуванні.
Чіпси
У герметичному пакеті цей продукт може зберігатися в заморожуванні два місяці. При цьому чіпси стають ще більш хрусткими, і перед вживанням їх не потрібно розморожувати.
Торти і пироги
Дані продукти стануть тільки ще соковитіше і смачніше після того, як проведуть 24 години в морозилці. Втім, і через три доби вони гірше не стають.
Хлібобулочні вироби
Можна зберігати в морозильній камері від чотирьох місяців до півроку. Розморожується хліб при кімнатній температурі або за допомогою мікрохвильової печі. Правда, в останньому випадку його потрібно з’їсти швидше, інакше – затвердіє.