Кухня Рецепти

“Український ананас” з кабачків з аличею

Ну дуже схоже на ананас! Але… кабачок! А ще смачні сливи і сироп на додачу.

12.08.2019 16:25

“Український ананас” з кабачків з аличею

Кабачки, алича 1:1. Сироп: 1 л води, 200 г цукру.

Кабачки почистити, нарізати кубиками, а з аличі видалити кісточки. У літрові банки накласти порівну кабачків та аличі – разом десь на 3/4 або на 2/3 від об’єму банки. Залити гарячим сиропом (на 1 л води – 200 г цукру). Поставити банки у гарячу воду настоятися, не стерилізуватися (зверніть увагу!). Сироп злити, закип’ятити, знов залити в банку та закрутити.

Рецептом поділилася Світлана Дем’янчук