Яєчні рулети – цікава і проста у приготуванні закуска

Якщо треба швиденько приготувати смачну закуску, яка матиме презентабельний вигляд на столі, зробіть такі рулетики. Причому начинку можна змінювати на свій смак.

Яєчні рулети

Для омлетів: на 1 яйце 1 ст. ложка молока, 1 ч. ложка крохмалю, дрібка солі. Для начинки: шинка, мариновані огірки, тертий сир, зелень, майонез.

Для омлетів: у молоці розчинити крохмаль і сіль (перемішати віничком), додати яйце, перемішати віничком. Посмажити млинець з двох боків. Залежно від товщини і розміру млинця можна збільшувати пропорції. Пекти стільки млинців, скільки потрібно. Готові охололі млинці змастити майонезом, посипати зеленню і дрібно порізаними продуктами для начинки. Згорнути рулетами, дати постояти 30 хв, порізати шматочками.

Фото і рецепт Діани Гулянич

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook