Кухня Рецепти

Печиво “Торбинки”

Таке печиво ми готуємо років 30, але воно не набридає! Бо кожного разу робимо різні начинки: вишні, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сир, мак. Виходить навіть не печиво, а тістечка!

12.02.2020 12:08

Печиво “Торбинки”

1 скл. сметани, 1 п. маргарину (250 г), борошно (скільки вбере).

Посікти маргарин із борошном, додати сметану. Підсипаючи борошно, замісити, покласти на 1 год в холодильник. Розкочувати тоненько (1-2 мм), різати невеликими квадратиками, всередину класти вишеньку без кісточки, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сирну начинку, макову тощо. Кінчики склеїти докупи. Випікати при 180 ОС 15-20 хв. Готові торбинки посипати цукровою пудрою.