Манники з пудрою. Неймовірна смакота!

Уявіть собі: основним компонентом у приготуванні тіста може бути не лише борошно. Так, це можливо, під час приготування манників, де основою є саме манна крупа. Пиріг вийде ніжний та дуже пишний. Манник можна подати на сніданок або ж обід з повидлом чи сметаною – це буде дуже смачно.

3 яйця, 2 скл. манки, 3 скл. кефіру, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна,
80 г олії, 1 ч. ложка соди (погашеної оцтом).

З’єднати усі інгредієнти й замісити тісто. Викласти у форму діаметром 20 см. Випікати при температурі 160 градусів 15-20 хвилин. Після випічки присипати пудрою.

Рецепт і фото: Алла Шотропа

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook