березовий сік з каркаде й апельсином

Березовий сік з каркаде й апельсином – такого ви ще не пили

Березовий сік люблять усі. А березовий сік з каркаде й апельсином - ще смачніший, має яскравий колір, насичений смак і аромат

Березовий сік консервують по-різному. Найпростіший класичний і безпрограшний варіант – з цукром і лимонною кислотою. Але іноді хочеться чогось особливо, напою з цікавим смаком. Таким відкриттям для мене став березовий сік з каркаде й апельсином. Він має не тільки красивий колір завдяки чаю каркаде, а й чудовий смак та аромат завдяки апельсину. Скуштуйте і ви!

Березовий сік з каркаде й апельсином

  • Березовий сік, чай каркаде, цукор за смаком, кілька скибок апельсина у кожну банку.

Каркаде і 2-3 тонкі скибки апельсина (попередньо його ошпарити окропом і ретельно вимити) класти прямо в банку і залити киплячим підсолодженим соком. Тільки не багато кладіть, бо буде кисле. Закрутити стерилізованими кришками, перевернути догори дном, вкутати.

Влітку до соку можна додати кубики льоду, а на край склянки вчепити скибочку апельсина – вийде, як справжній коктейль!

Радимо також інші рецепти консервування березового соку:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook