Кекс “Столичний” за ГОСТом. Той самий смак, що у дитинстві!

Мій улюблений кекс - "Столичний". У мене справжній рецепт, за ГОСТом, без маргарину! Зовні хрумкий, а всередині ніжний, із вершковим ароматом! Той самий смак дитинства!

Кекс “Столичний” за ГОСТом

180 г масла (82,5 %), 220 г цукру (я даю 130г), 4 яйця, 300 г борошна, 12 г розпушувача, 220 г родзинок. Усі продукти кімнатної температури.

Масло з цукром збити добіла, яйця ввести по одному і теж збити до пухкої маси. Перемішати з борошном. Додати ошпарені, обсушені і припудрені борошном родзинки. Пекти близько 1 год до сухої шпажки. Обов’язково залиште його вистоятися на ніч – буде ще смачнішим.

Рецепт Вікторії Дмітрієвської

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook