
Сира аджика з хроном, перцем і часником. Прекрасно зберігається всю зиму!
Не люблю я вареної аджики – користі у ній нуль! А от сира – інша справа: вона зберігає весь аромат та вітаміни свіжих овочів. І дуже смачна! При цьому зберігається всю зиму без консервування.
Сира аджика з хроном
2 кг помідорів, 10 шт. болгарського перцю, 10 шт. гострого перцю, 3-4 шт. кореня хрону, 200 г часнику, 100 г оцту, 4-5 ст. ложок солі, 4 ст. ложки цукру. Можна додати пучок петрушки.
Все перемолоти на м’ясорубці, додати спеції. Зберігати в холодильнику або сухому підвалі.
Рецепт Тетяни Аскерової
Спробуйте також приготувати:
Аджика з чорнобривцями. Спочатку сміялася з рецепта, потім приготувала – і це виявилося смачно!
Аджика з перцю. Один раз спробувала – тепер щороку готую 2-3 порції