Аджика з чорнобривцями. Спочатку сміялася з рецепта, а це виявилося смачно!

Так-так, ця аджика готується з чорнобривцями! У грузинській кухні ці квіти використовують саме як прянощі! Тільки не хвилюйтеся: чорнобривцями в аджиці і не чути! Бо там багато спецій, горіхи, часник. Аджика виходить дуже гостра і дуже ароматна. Приготуйте - і вам сподобається!

Аджика з чорнобривцями

30 квітів чорнобривців (тільки пелюстки, без насіння і чашечки, помиті, висушені), 10 гострих перчин (поклала 3 довгих, бо більше не було), 300 г часнику, 1 п. хмемлі-сунелі, 1 п. меленого коріандру, 1 скл. горіхів (на бажання). Можна додати 1 ст. ложку солі і 2 ст. ложки олії.

Усе змолоти, перемішати і зберігати в холодильнику, може зберігатися цілу зиму. Можна їсти через 6 год. Виходить смачний гострий соус-спеція. А якщо ложечку такої аджики перемішати зі склянкою сметаною або майонезом – теж буде смакота!

Рецепт Альони Красоти

Спробуйте також приготувати:

Аджика з перцю. Один раз спробувала – тепер щороку готую 2-3 порції

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook