Вишнівка
Накласти вишні у дволітрову банку (повну), залити горілкою доверху, щоб покрила ягоди. Тримала на сонці майже місяць, на веранді відкритій. Я робила з вишні з кісточками, вийшло дуже добре. Далі процідити, цю горілчану настоянку перелити у банку і відставити, а вишню засипати цукром приблизно на дволітрову банку (вона була повна спочатку) 400 г цукру (висипати зверху на вишні) і знову поставити на сонце на кілька днів. Потім долити до вишень 1 скл. холодної кип‘яченої води, потрусити банку і вилити з неї рідину, змішати її з горілчаною настоянкою. Наливку розлити у пляшки і поставити в прохолодне місце на кілька тижнів. Зберігати можна не в холоді.
Рецепт Любові Завойчинської
Post Views: 61