вишнівка

“Вишнівка 2 в 1”: наливка + ягоди у торт “П’яна вишня”

Рецепт приготування дуже смачної вишнівки без горілки та спирту. А вишнi можна використати для випічки – у кекси, "П'яну вишню" та інші торти.

Маєте вишні? Приготуйте вишнівку! Взимку будете ласувати смачним літнім напоєм, а ягоди використаєте для приготування торта “П’яна вишня” або інших десертів. Вишнівка виходить дуже ніжна, бо ні грама спирту в рецепті нема – тільки природне бродіння вишневого соку. 

Вишні для приготування цього напою можна використати будь-які, у тому числі дрібні і кислі. А кісточки можна не виймати – заощадите час! 

“Вишнівка”

На 3-літрову банку: вишнi (з кісточками) пересипати цукром (300-400 г цукру на 1 кг вишень), одягнути гумову рукавичку i поставити на сонце, доки рукавичка не здується. Піде десь 1-1,5 мiсяцi. Виходить 1,5 л вишнівки приблизно. Дуже смачна! А вишнi у десерти використовую.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook