Маєте вишні? Приготуйте вишнівку! Взимку будете ласувати смачним літнім напоєм, а ягоди використаєте для приготування торта “П’яна вишня” або інших десертів. Вишнівка виходить дуже ніжна, бо ні грама спирту в рецепті нема – тільки природне бродіння вишневого соку.
Вишні для приготування цього напою можна використати будь-які, у тому числі дрібні і кислі. А кісточки можна не виймати – заощадите час!
“Вишнівка”
На 3-літрову банку: вишнi (з кісточками) пересипати цукром (300-400 г цукру на 1 кг вишень), одягнути гумову рукавичку i поставити на сонце, доки рукавичка не здується. Піде десь 1-1,5 мiсяцi. Виходить 1,5 л вишнівки приблизно. Дуже смачна! А вишнi у десерти використовую.
Читайте також:
-
Коли достигає полуниця, щороку роблю лікер “Різдвяник”. Це бомбезний напій!
-
Вишнівка за бабусиним рецептом “Без горілки”