Шарлотка з яблуками
4-5 середніх яблук з кислинкою, 4 яйця, 1 скл. борошна, 1 неповна склянка цукру, 1 п. ванільного цукру, 1 неповна чайна ложка розпушувача, кориця та кардамон за смаком. Можна у тісто додати 2-3 ст. ложки олії, тоді вийде ще пухкіша.
Яблука почистити, порізати кубиками, посипати ванільним цукром, корицею та кардамоном. Яйця збити з цукром хвилин 8, потім тонкою цівкою влити олію, збити ще 1 хв. Борошно просіяти, додати розпушувач, акуратно вмішати в яєчну масу. Усе змішати, вилити у форму і запікати близько 30 хв при 180 ОС.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 64