Печінково-м’ясний паштет
- 500 г курячої печінки (найсмачніша для паштету), 500 г будь-якого фаршу, 2 ст. ложки манки, 5 яєць, 3 середні морквини, 3 середні цибулини, сіль, перець до смаку.
Печінку ледь просмажити на олії, щоб вже не виділялася кров. Дати охолонути. Моркву потерти, порізати кубиками одну цибулину і ледь протушкувати на пательні, щоб зм’якло. Перекрутити через м’ясорубку печінку та протушковані овочі. Додати фарш, яйця, манку, 2 сирі потерті цибулини, сіль, перець. Гарно все вимішати і вибити до однорідності. Форму для хліба чи кексу застелити пергаментом, викласти весь фарш і зверху присипати паприкою або можна кунжутом. Пекти при 180 ОС десь 45 хв. Паштет повинен повністю потім охолонути.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
- Печений печінковий паштет із крекером. Дуже ніжний на смак та ідеально ріжеться!
- Смачний печінковий паштет