паштет

Печінково-м’ясний паштет. Усі знайомі вже готують за моїм рецептом

Я готую такий паштет близько 15 років. Усі, хто його куштував, просять рецепт і теж так готують. Паштет гарно нарізається скибочками, дуже ніжний на смак, а печінка майже не відчувається. Словом, хто приготує - не прогадає!

Печінково-м’ясний паштет

  • 500 г курячої печінки (найсмачніша для паштету), 500 г будь-якого фаршу, 2 ст. ложки манки, 5 яєць, 3 середні морквини, 3 середні цибулини, сіль, перець до смаку.
Печінку ледь просмажити на олії, щоб вже не виділялася кров. Дати охолонути. Моркву потерти, порізати кубиками одну цибулину і ледь протушкувати на пательні, щоб зм’якло. Перекрутити через м’ясорубку печінку та протушковані овочі. Додати фарш, яйця, манку, 2 сирі потерті цибулини, сіль, перець. Гарно все вимішати і вибити до однорідності. Форму для хліба чи кексу застелити пергаментом, викласти весь фарш і зверху присипати паприкою або можна кунжутом. Пекти при 180 ОС десь 45 хв. Паштет повинен повністю потім охолонути.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook