Вино з усіх ягід
На 2 л ягід – 0,5 кг цукру.
Давно роблю так – беру 10 літровий бутель і починаю засипати по черзі різні ягоди: спочатку полуницю, десь, мабуть, 2 л, потім 0,5 кг цукру. Далі всі ягоди, що достигають: малина, смородина, вишня – і так всі ягоди, що є, і кожний шар присипаю цукром. Зав’язую горлечко або марлею або іншою тканиною біленькою і на сонечко на 21 день. Далі проціджую. Якщо вино дуже густе, то додаю охолоджену кип’ячену воду, розливаю, закупорюю і в погріб. У нас перша дегустація – 19 грудня.
Рецепт Тетяни Ігнатенко
Читайте також:
-
Коли достигає полуниця, щороку роблю лікер “Різдвяник”. Це бомбезний напій!
-
Вишнівка за бабусиним рецептом “Без горілки”
Post Views: 44