Бананове морозиво
200 мл молока (100 мл на соус, 100 мл – на банановий крем); 200 г бананів (для крему, попередньо розрізати і заморозити), 3 ч. ложки какао (в соус), 3 ч. ложки цукру (в соус).
Приготування соусу: налити молоко в ємність і поставити на плиту, як тільки нагріється, додати цукор і какао, зменшити вогонь на мінімум і варити, постійно помішуючи, поки не почне густіти, приблизно 4-5 хвилин. Вимкнути і залишити на плиті.
У блендер покласти заздалегідь заморожені і порізані шматочки банана, додати молоко і збити до стану крему. Викласти крем в піали і зверху полити шоколадним соусом.
Вам також буде цікаво прочитати:
- Ідеї для кенді-бару: 5 десертів, які можна подати у стаканчиках
-
Десерт у склянці: 40 фантастичних ідей приготування та подачі
Post Views: 17