Варення “Черешня в шоколаді”
2,5 кг черешень (вибрати кісточки), засипати 1,5 кг цукру, залишити на 3 год. Поставити на вогонь, варити 30 хв від моменту закипання. Дати повністю вистигнути. Знову варити 30 хв. Знову вистудити. Третій раз поставити на вогонь, нагріти трішки, всипати 150-200 г темного какао, довести до кипіння, вкинути плитку чорного або молочного шоколаду, поломаного шматочками. Варити 15 хв. Розкласти в банки під самий верх (щоб не було повітря), закрутити, перевернути, закутати. Так ще можна закривати крем на зиму, тоді разом з шоколадом додати 300-400 г масла і варити 30 хв.
Рецепт Оксани Колюн
Читайте також:
-
Консервовані абрикоси в желатині. Потім до торта, в пироги і навіть до м’яса – супер!
-
Апельсиновий джем з абрикосів
Post Views: 33