Вафлі, як магазинні (для вафельного торта)
- 2 л води, 2 ст. ложки олії, 0,5 ч. ложки амонію, 770 г борошна.
Усе ретельно збити, щоб не було грудочок. Розігріти форму на середньому вогні і натерти з двох боків олією силіконовим пензликом. Тоді відступити від краю зо 2 см і по колу до середини наливати тісто. Затиснути ручки, посмажити з обох сторін до готовності.
Вафлі за цим рецептом вдаються майже як магазинні, може, трішки твердіші, але дуже смачні. Готові вафлі потрібно дощечкою накривати, щоб не крутилися і були рівні. Із цієї кількості продуктів виходить близько 40 вафель. У сухому місці загорнуті в папір вафлі добре зберігаються, але навряд вони довго там пролежать: дуже смачні!
Рецепт Орисі Пасемко-Левицької
Радимо також приготувати:
- Вафлі зі згущенкою і смородиновим варенням
- Замість чипсів – “Соленики”, хрусткі солоні вафлі
Post Views: 216