Замість чипсів – “Соленики”, хрусткі солоні вафлі

Якщо маєте електровафельницю, рекомендую приготувати не солодкі, а солоні вафлі. Вони хрумкі і дуже смачні. Те що треба, коли хочеться чимось похрумтіти!

“Соленики”

125 г масла, 3 яйця, 150 г йогурту без добавок (робила на заквасці VIVO), 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 450 г борошна (може піти й більше), сіль та спеції за смаком.
Масло кімнатної температури перетерти з борошном, додати спеції, яйця та йогурт, соду гашену оцтом, усе гарно вимісити, тісто має бути еластичне, не липнути до рук. Робити маленькі кульки, електровафельницю змастити пензликом олією.
Рецепт і фото Лесі Риндик

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook