Трюфельний шоколадний кекс із кокосом. Усе просто збити міксером!

Дуже смачний шоколадно-кокосовий кекс з пористою трюфельною структурою. Усі інгредієнти треба лише збити міксером! Готуйте з любов‘ю та насолоджуйтесь кожним шматочком!

Шоколадний кекс із кокосом

Форма 9х23 см. 120 г борошна, 30 г какао, 50 г крохмалю (будь-якого), 4 г розпушувача, 2 г соди, щіпка солі, 140 г кефіру (йогурту або сметани), 140 г цукру, 3 яйця (кімнатної температури), 80 г масла, 10 г ванільного цукру, 40 г кокосової стружки.
Просіяне борошно з’єднати з какао, розпушувачем, крохмалем, сіллю, содою, цукром та ванільним цукром. Додати яйця, розтоплене і охолоджене масло, кефір, збити все міксером приблизно 1-2 хв, в кінці додати кокосову стружку і перемішати. Викласти тісто у форму (у мене силіконова) і розрівняти. Випікати при 160 градусах 45-50 хв. Охолоджений кекс можна полити розтопленим шоколадом чи глазур’ю.
Рецепт і фото Оксани Білінської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook