Тришаровий кекс. Незвичайний на вигляд і багатий на смак

Пропоную приготувати дуже цікавий тришаровий кекс, в якому шоколадне тісто поєднується з маковим і кокосовим. Чудовий смак!

Тришаровий кекс

100 г масла, 100 г цукру, 3 яйця, 300 г борошна, 2 ч. ложки розпушувача, 0,5 ч. ложки соди, ваніль, 60 г маку, 60 г кокосу, 1,5 ст. ложки какао, 200 г кефіру, дрібка солі.
М’яке масло збити з яйцями, сіллю, цукром та ваніллю. Додати кефір і збити до однорідності. Додати просіяне борошно, розпушувач та соду. Має вийти м’яке та не забите тісто. Поділити тісто на три рівні частини. До однієї додати мак, до другої – кокос, до третьої –  какао. Добре вимішати. Силіконову форму змастити маслом. Викласти тісто шарами, враховуючи те, що після випічки нижній шар стане верхнім. Адже кекс після охолодження перевертаємо. Випікати при температурі 180 ОС 45 хв. Після охолодження полити помадкою і присипати пудрою.
Рецепт і фото Надії Бутин

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook