Пастила з абрикосів «Солодке побачення»

Щоб пастила краще загусла, можна додати до 1/3 частини пюре з айви чи яблук.

Пастила з абрикосів «Солодке побачення»

Абрикоси, цукор, яблука.

  • 1 кг абрикосів розварити в 250-300 г води, перетерти через сито. Додати 1 кг цукру на 1 кг абрикосового пюре і варити в широкій каструлі, помішуючи лопаткою.
  • Пастила готова, якщо в охолодженому вигляді вона має густину желе.
  • Перш ніж зняти її з вогню, додати трохи дрібку кислоти.
  • Теплу пастилу вилити на деко, вистелене пергаментним папером, залишити, щоб підсохла.
  • Застиглу пастилу нарізати на шматочки і, поки не засохла, пересипати цукровою пудрою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook