гуляш

Гуляш – ідеальна страва на сніданок, обід чи вечерю

Гуляш смакує із будь-яким гарніром на сніданок, обід, чи вечерю. Якщо не знаєте, що приготувати, - приготуйте гуляш!

Гуляш

  • 700 г свинини, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 100 г томатної пасти,  2 ст. ложки борошна, 15 г цукру,  2 лаврових листочки, 1 ч. ложка меленої паприки, на кінчику чайної ложки меленого червоного перцю, сіль, чорний перець до смаку, олія, гаряча вода (скільки знадобиться).
Нарізати м’ясо на середні шматочки, цибулю півкільцями, часник потерти. У посудину з товстим дном налити трошки олії і викласти м’ясо, обсмажити до легенького золотистого кольору. Додати цибулю, часник і злегка обсмажити з м’ясом. Цибулю легенько підрум’янити, додати сіль, перець до свого смаку. Додати борошно і все перемішати. Додати томатну пасту, приправи і цукор і знову все перемішати.
Усе залити гарячою водою (потрібно, щоб вода повністю покрила м’ясо). На цьому етапі скуштувати гуляш на смак і додати, що вам захочеться ще із приправ. Додати лавровий листок, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 30 хв (я іноді вкінці ще додаю трошки вершків). Усе, гуляш зі свинини готовий! Подавати з будь-яким гарніром.

Рецепт і фото Оксани Білінської

Радимо також приготувати інші смачні страви:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook