Торт “Пташине молоко”. На смак – як цукерки, тільки ще смачніший!

Цукерки пташине молоко можна зробити розміром із торт. Тоді його ріжуть і їдять ложечкою з блюдця. Щоб вийшли цукерки, потрібна пластикова чи силіконова форми.

Торт “Пташине молоко”

2 скл. сметани, 1 скл. цукру, 2 ч. л. желатину

Спочатку збити 2 скл. сметани з 1 скл. цукру. Маса має збільшитися вдвічі. Додати 2 ч. л. желатину, розмоченого в теплій воді. Каструлю застелити харчовою плівкою й вилити в нею масу. Поставити в холодильник, щоб загусло.

Або ж плівкою застелити форму з-під цукерок, наповнити масою й теж поставити в холодильник. Коли загусне, каструлю чи форму перевертають і знімають. Плівку також поливають розтопленим чорним шоколадом. Щоб краще розтопився, у нього додають молоко або ж вершкове масло.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook