торт "Дует"

Торт “Дует” з чорно-білими коржами і кокосовим кремом

Чудовий простий рецепт торта, красивого у розрізі, із шоколадними і білими коржами та кокосовим кремом. Торт - нямочка!

Торт “Дует”

Коржі

  • Форма 22Х36 см.
  • Біле тісто: 4 яйця, 8 ст. ложок холодної води, 120 г цукру, 150 г борошна, 5 г розпушувача.
  • Темне тісто: 4 яйця, 120 г цукру, 8 ст. ложок холодної води, 120 г борошна, 30 г какао, 5 г розпушувача.
Збити яйця з цукром до пишної маси, тоді додати воду і все решта, вкінці – муку. Я все збиваю міксером. Спекти окремо білий і чорний корж. В оригіналі мало бути 2 коржі, чорний і білий, в мене вийшло по два. Коржі треба було просочити молоком, я цього не робила.

Кокосовий крем

450 мл молока, 4 ст. ложки манки, 200 г цукру, 200 г масла, ваніль, 150 г кокосової стружки.
Манку зварити на молоці з кокосом і маслом. Теплим перемащувати коржі.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook