Торт з мандаринами без випічки

Цей торт з мандаринами без випічки сподобається любителям легких десертів. Ніжне сирне суфле в поєднанні з кисло-солодкими мандаринами в карамелі має просто неймовірний смак.

Приготування цього торта з мандаринами без випічки не займе у вас багато часу. Якщо ви хочете зробити щось оригінальне і смачне, але немає часу возитися з випічкою – це кращий варіант!

Вам знадобиться: 700 г сметани, 400 г сиру, 300 г цукру, 100 мл води, 30 г желатину, 4 мандарини, 20 г масла, 10 ванільного цукру.

Желатин залийте водою і перемішайте. Залиште на 10 хвилин. Мандарини поріжте. У розтоплене масло викладіть мандарини, додайте цукор. Мандарини треба карамелізуйте. До сиру додайте ванільний цукор, сметану і 100 г цукру. Все перебийте блендером до однорідної маси.

В окремій мисці збийте сметану, що залишилася, зі 100 г цукру. З’єднайте сметану з сиром і ще раз збийте міксером. Желатин розігрійте і вилийте у суміш разом з керамелізованими мандаринами, усе перемішайте. Викладіть у форму. Накрийте харчовою плівкою і поставте у холодильник на дві години.

Торт зверху посипте кокосовою стружкою і прикрасьте карамелізованими мандаринами.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook