Кухня Рецепти

Сирно-м’ясний рулет

М’ясна нарізка – обов’язкова складова кожного святкового столу. Такий рулет стане “родзинкою” м’ясного меню.

11.04.2017 16:11

Інгредієнти:
200 г твердого сиру, 7 яєць, 5 ст. ложок манки, 1 п. майонезу. Начинка: 400 г фаршу, 1 цибулина, сіль, перець.

Яйця збити, додати майонез, манку, тертий сир. Вилити масу на деко, застелене пергаментом. Пекти в духовці 10–15 хв.

Фарш: цибулю порізати кубиками і підсмажити на олії. Змішати з фаршем, посолити і поперчити.

Спечений корж витягнути з духовки, рівномірно викласти на нього фарш і згорнути рулетом. Добре допомагати собі при скручуванні папером. Обгорнути рулет пергаментом і запікати в духовці 40 хв при 180 ºС. Дістати і поставити під легкий прес до охолодження.