Свинина “Гармошка”, запечена з перцем і картоплею. Смачна і ситна страва на вечерю!

Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю або на гаряче на святковий стіл, спечіть м'ясо "Гармошку" з картоплею у рукаві. Готувати дуже просто і швидко, а виходить дуже смачно й апетитно!

Свинина, запечена з перцем і картоплею

1,5 кг свинини, 3 шт. перцю болгарського, 10 картоплин великих, приправа до картоплі, мелений солодкий і гострий перець, сіль, олія для смаження.
  • Вимити м’ясо, обсушити, надрізати його на однаковій відстані (але не до кінця). Приправити сіллю, перцем, меленим солодким та гострим перцем (також у надрізаних частинах). Накрити м’ясо і поставити його в прохолодне місце мінімум на 2 години.
  • Потім покласти свинину на сковорідку з розігрітою олією і обсмажити з кожного боку. Помити перець, видалити насіння. Нарізати на досить товсті шматочки і вставити їх у надрізи в м’ясі. Картоплю помити, почистити і нарізати. Приправити спеціями для картоплі і посолити.
  • Покласти м’ясо та картоплю в рукав для запікання. Запікати приблизно 90 хвилин при 180 ОС. За 20 хв до закінчення випікання розрізати пакет, щоб м’ясо та картопля підрум’янилися. Подавати з улюбленим салатом або маринованими овочами.

Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook