Свинина, запечена з перцем і картоплею
1,5 кг свинини, 3 шт. перцю болгарського, 10 картоплин великих, приправа до картоплі, мелений солодкий і гострий перець, сіль, олія для смаження.
- Вимити м’ясо, обсушити, надрізати його на однаковій відстані (але не до кінця). Приправити сіллю, перцем, меленим солодким та гострим перцем (також у надрізаних частинах). Накрити м’ясо і поставити його в прохолодне місце мінімум на 2 години.
- Потім покласти свинину на сковорідку з розігрітою олією і обсмажити з кожного боку. Помити перець, видалити насіння. Нарізати на досить товсті шматочки і вставити їх у надрізи в м’ясі. Картоплю помити, почистити і нарізати. Приправити спеціями для картоплі і посолити.
- Покласти м’ясо та картоплю в рукав для запікання. Запікати приблизно 90 хвилин при 180 ОС. За 20 хв до закінчення випікання розрізати пакет, щоб м’ясо та картопля підрум’янилися. Подавати з улюбленим салатом або маринованими овочами.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
-
М’ясо косичкою. Шикарно виглядає і дуже смачне!
-
М’ясо на шпажках. Мої гості завжди з’їдають його першим!