Чи всі знають про небезпеку купленого в магазині фаршу? Адже його купівля — пряма загроза здоров’ю. Але в будь-якому м’ясному магазині завжди є фарш декількох видів. Хтось же його купує. Цікаво, хто? І навіщо?
Нікого не бентежить той факт, що перемелений фарш коштує дешевше звичайного цілісного м’яса? А мав би. Адже для отримання фаршу потрібні додаткові трудовитрати, які включаються в ціну. Тобто фарш повинен бути дорожчий за м’ясо, а не навпаки.
Є кілька причин не купувати готовий фарш:
- У ньому завжди міститься велика кількість сої. Так спритні підприємці економлять і заробляють на довірливих покупцях.
- Фарш складається не тільки з перемелених м’ясних обрізків, які так красиво виглядають на магазинних прилавках. Якби це було так, нам залишалося б лише радіти. Під ніж промислової м’ясорубки потрапляють хрящі, кістки і шкури.
- М’ясну суміш часто змішують з не свіжим продуктом.
Тому не жалійте часу і зусиль, приготуйте фарш в домашніх умовах. Тоді чудові смак і якість вам гарантовані.