Суперсмачне бананове морозиво з шоколадним соусом за 10 хвилин

Морозиво смачне, низькокалорійне, швидке і легке в приготуванні. Витратите мінімум зусиль, а отримаєте максимальне задоволення! Любителі солоденького точно оцінять!

Бананове морозиво

200 мл молока (100 мл на соус, 100 мл – на банановий крем); 200 г бананів (для крему, попередньо розрізати і заморозити), 3 ч. ложки какао (в соус), 3 ч. ложки цукру (в соус). 

Приготування соусу: налити молоко в ємність і поставити на плиту, як тільки нагріється, додати цукор і какао, зменшити вогонь на мінімум і варити, постійно помішуючи, поки не почне густіти, приблизно 4-5 хвилин. Вимкнути і залишити на плиті.

У блендер покласти заздалегідь заморожені і порізані шматочки банана, додати молоко і збити до стану крему. Викласти крем в піали і зверху полити шоколадним соусом.

Вам також буде цікаво прочитати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook