Справжній торт “Спартак” – без меду. На смак нагадує цукерки

Справжній торт "Спартак" на смак має нагадувати колишні цукерки "Спартак" (зараз є схожі "Спарта"). І меду в тісті не має бути взагалі! Мій рецепт – без меду. Дуже давній, але справжній!

Торт “Справжній Спартак”

2 скл. борошна, 2 ч. ложки розпушувача, 2 ст. ложки какао, 2 яйця, 1 скл. цукру, 50 г масла, 2 скл. молока.

Усе, крім борошна, какао і розпушувача, закип’ятити, охолодити і замісити тісто. Розділити на 8–10 частин. Пекти 7–8 хв при 180 ОС. Перемазати заварним кремом.

Рецепт Марії Байдюк

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook