Соус з вишень до м’яса. Дуже смачний! Закриваю його щороку!

Приготуйте незвичайний соус до м'яса - із вишень! Він такий смачний, що язика можна проковтнути! Щороку його закриваю. Спробуйте приготувати - не пошкодуєте! До речі, за цим рецептом можна робити і сацебелі зі слив.

Соус з вишень до м’яса

1 літра вишень без кісточок (перебити блендером), 8 ст. ложок цукру, 1 ст. ложка солі, 2 головки часнику (видушити), 1 ст. ложка оцту, 1 ч. ложка перцю чорного, 1 ч. ложка перцю червоного, 1 п. приправи “Каррі”.

Усе змішати і кип’ятити 30 хв, додати 2 ст. ложки картопляного крохмалю (розвести водою). Прокип’ятити ще 10 хв, розкласти у сухі стерильні банки, закрутити.

Рецепт Марії Жуковської

Приготуйте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook