Смажені еклери з сиром

Кульки виходять рівними, з хрумкою скоринкою. Смакують гарячими і холодними. Саме те, що треба до пива чи й навіть до чаю.

Інгредієнти:
300 г борошна, 300 мл окропу, 3 ст. ложки олії, 150 г тертого твердого сиру (можна замінити на фарш, шматочки сосиски), спеції, сушена петрушка або кріп.

У миску висипати борошно і сушену зелень. Змішати окріп з олією, вилити у борошно, замісити спершу ложкою, потім руками. Накрити серветкою, дати охолонути.

Зліпити малесенькі пончики з тертим сиром всередині (можна посолити і поперчити). Можна обваляти у тертому сирі. Обсмажити на середньому вогні з двох боків на олії (має бути налита до середини еклерів). Кульки виходять рівними, з хрумкою скоринкою. Смакують гарячими і холодними.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook