Тонкі млинці-налисники з кабачків зі сметанно-часниковим соусом. Смакота!

Маєте кабачки? Тоді обов'язково приготуйте такі млинці! Вони не просто смачні, а дуже смачні! Ніжні, ароматні, з пікантним часниковим соусом! Не простіть цей рецепт!

Тонкі млинці-налисники з кабачків зі сметанно-часниковим соусом

800 г кабачків, 2 яйця, 1 скл. молока, 1-1,5 скл. борошна, 2 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, петрушка, кріп.

Кабачки натерти на малій терці. Зелень дрібно нарізати. Збити яйця з сіллю. Додати молоко, перемішати. Влити тісто у посудину з кабачками, додати зелень і 2 ложки олії. Розмішати. Випікати на розігрітій сковороді тонкі налисники  (у сметану вичавити часник, можна додати сіль і зелень).

Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

В міру гострі та ароматні кабачки в соєвому соусі. Смачна закуска за 5 хвилин

Кабачки бувають смачніші за м’ясо! 8 перевірених рецептів

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook