Скумбрія солена у гарячому маринаді
- 2 заморожені скумбрії (хорошої якості, розморозити, порізати шматочками, скласти в каструльку).
- Маринад: 1 л води, 2 ст. ложки солі без верха, 80 мл олії, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 лавровий листок, 4-5 шт. гвоздики.
Для маринаду все з’єднати і закип’ятити, вкінці додати 30 мл оцту. Залити гарячим маринадом скумбрію, накрити кришкою і залишити не довше ніж на 2 години, якщо довше розпадеться. Вийняти шматочки риби з маринаду.
Рецепт Олени Слободенюк
Радимо також приготувати:
- Вишукана закуска на святковий стіл зі скумбрії
- Скумбрія у пляшці а-ля копчена. Бюджетний делікатес!
Post Views: 43