скумбрія

Скумбрія солена у гарячому маринаді (готова за дві години)

Заливаєте скумбрію маринадом, а через дві години можна подавати до столу! Швидкий рецепт смачної соленої скумбрії.

Скумбрія солена у гарячому маринаді

  • 2 заморожені скумбрії (хорошої якості, розморозити, порізати шматочками, скласти в каструльку).
  • Маринад: 1 л води, 2 ст. ложки солі без верха, 80 мл олії, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 лавровий листок, 4-5 шт. гвоздики.
Для маринаду все з’єднати і закип’ятити, вкінці додати 30 мл оцту. Залити гарячим маринадом скумбрію, накрити кришкою і залишити не довше ніж на 2 години, якщо довше розпадеться. Вийняти шматочки риби з маринаду.
Рецепт Олени Слободенюк
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook