Кухня Рецепти

Швидкий пиріг з яблуками. Рецепт для тих, хто любить, коли мало тіста і багато начинки

Цей пиріг виходить дуже смачний. У розрізі навіть торт нагадує: тонесенькі коржі тіста, а між ними багато соковитої яблучної начинки. І головне – ніякої мороки з тістом!

20.10.2020 14:32

Швидкий пиріг з яблуками

1,-1,3 кг яблук (вага почищених), 1 скл. борошна, 1 скл. манної крупи, 1 скл. цукру, 1 ч. ложки розпушувача, 150 г масла, ваніль. 

Змішати сухі продукти: борошно, манку, цукор, ваніль і розпушувач, поділити на 4 частини. Яблука потерти, поділити на 3 частини. Викладати у форму, застелену пергаментом, рівними шарами: 1/4 сухих продуктів, 1/3, яблук, 1/4 сухих продуктів, 1/3, яблук, 1/4 сухих продуктів, 1/3, яблук, 1/4 сухих продуктів. Тобто 4 шари сухих продуктів, між якими 3 шари яблук. Гарно втрамбувати. Зверху рівномірно покласти невеличкі шматочки масла. Випікати при 180 ОС близько 45-60 хв. Діставати з форми, коли пиріг повністю охолоне.

Рецепт і фото Наталії Мазепи

Спробуйте також приготувати:

Пиріг з кремом і безе. Печу з ревенем, яблуками, вишнями та аґрусом

Простий пиріг з яблуками і родзинками на кефірі