шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг з морозивом – розкіш, яку можемо собі дозволити

Виходить дуже крутий шоколадний пиріг! Його можна використовувати як основу для тортів, а ще дуже смачно з морозивом!

Шоколадний пиріг з морозивом

  • 4 яйця, 200 г цукру, 200 мл олії, 30 г какао, 350 г борошна, 10 г розпушувача.
4 яйця збити з ванільним цукром і поступово додати 200 г цукру, потім додати 200 мл олії. 30 г какао залили 200 мл гарячого молока, добре перемішати і залишити, щоб трохи остигло. 350 г борошна і 10 г розпушувача розмішати і просіяти. До рідкого тіста влити поступово розведене в молоці какао, не перестаючи помішувати. Додати просіяне борошно частинами і розмішати лопаткою спочатку, потім ще трішки міксером до однорідності. 200 мл тіста надібрати, а решту вилити у форму з пергаментом і випікати 35-40 хв до готовності. Вийняти пиріг, вилити зверху решту тіста і ще на 5 хв поставити у духовку, щоб затягнулось.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати шоколадний кекс за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook