“Монастирська хата” – смачний і недорогий торт

Рецепту цього торта дуже багато років, але він не набридає! Побалуйте і ви своїх рідних!

“Монастирська хата”

2 яйця, 200 г цукру, 200 г сметани, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 125 г маргарину (з холодильника), борошно.

2 яйця, 200 г цукру розтерти разом, додати 200 г сметани, 1ч. ложку соди (погасити оцтом), 125 г маргарину (з холодильника, потерти), борошно (скільки вбере тісто). Місити, поки не буде відставати від рук. Поділити на 15 рівних кульок і поставити в холодильник на 2 год.
Кожну кульку розкачати в смужку завдовжки, як ваша форма (у мене форма по величині на цілу духовку), покласти в один рядочок вишні та заліпити кінці. Форму помазати олією. Викласти трубочки одна від одної десь 1,5-2 см, щоб не злипалися. Випікати 20 хв при 180 ОС.

Крем: 1 л сметани, 300 г цукру, ванілін.

Краще робити на ніч, щоб за ніч добре просочився, а вранці смакувати.

Рецепт фото Світлани Абрамчук

ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook