Хрумкі мариновані огірочки “Без мороки”

Я не люблю возитися з маринадом: заливати, виливати, вимірювати, кип'ятити... Найбільше мені подобається цей простий рецепт маринованих огірків: усі спеції складаю на дно, складаю огірки, додаю оцет і доверху доливаю холодною водою - і все! Мінімум мороки! Можна готувати хоч 1 банку, хоч 10 за раз!

Хрумкі мариновані огірочки “Без мороки”

(На 3-літрову банку) на дно: кріп, хрін, дубовий листок, часник, перець горошком, 4 ч. ложки солі, 8 ч. ложок цукру, 200 г оцту. Накласти огірків, залити холодною водою і стерилізувати, поки огірки не поміняють колір. Закрутити.

Рецепт Галини Середюк

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook