Шарлотка з полуницею
- 500 г полуниці, 5 яєць, 150-200 г цукру, 200 г борошна, 1 п. ванільного цукру. Можна додати 1 ч. ложку розпушувача.
Яйця збити з цукром до пишної стійкої маси. Додати просіяне борошно, розпушувач і ванільний цукор. Все акуратно перемішати лопаткою. На дно форми викласти полуницю, присипати її цукром, залити тістом і випікати в духовці приблизно 30 хв при 180 ОС.
Рецепт і фото Ірини Корнійчук
Спробуйте також приготувати:
- Плетений рулет-пиріг з ревенем, полуницею і білим шоколадом. Тісто дуже смачна і слухняне, а начинка – насолода!
- Найпростіший пиріг. Печу з ревенем, полуницею і будь-якими ягодами. Хто їв – усі просять рецепт!
Post Views: 24