Кухня Рецепти

Ажурні млинці

Начинка може бути різна: кольрабі з яблуком; м’ясо з рисом і цибулею; посмажені з цибулею гриби; яйця, зелень, майонез; малосольна риба; печінка з цибулею…

22.02.2017 12:17

Інгредієнти:
200 мл молока, 2 яйця, 50 г борошна, 2 ст. ложки олії, по 0,5 ч. ложки солі і цукру.

Усі продукти збити, налити у пляшечку з «носиком» (як від кетчупу чи гірчиці). Можна обійтися і без пляшечки, наливши в міцний пакет і відрізавши кінчик. На гарячу сковороду з олією наливати візерунками (решіткою, петельками). Посмажити з обох боків.

На готовий млинець покласти листочок м’якого салату, на нього будь-яку начинку: терта кольрабі з яблуком; відварене і перекручене м’ясо з рисом і обсмажене з цибулею; посмажені з цибулею гриби тощо; яйця, зелень, майонез; малосольна риба; обсмажена з цибулею і перекручена печінка тощо.