Цей салат дуже смачний, не важкий. Вперше готувала на свій День народження, всім сподобався. Вирішила повторити на Новий рік – зайшов на ура! Клала в салат усе, що було в холодильнику – вийшла смачна і красива закуска!
Салат-закуска “Віночок”
- 1 перчина, 1 більший огірок, 1 варене куряче філе, 300 г печериць (варених і підсмажених), 6-7 варених перепелиних яєць, зелень.
- Заправка: майонез домашній з гірчицею; майонез; сметана+гірчиця; грецький йогурт+гірчиця.
-
Альтернатива майонезу (дуже смачний соус для салатів): 2 варені жовтки, 200 г сметани 20%, 1 ст. ложка діжонської гірчиці, сіль, перець.
Філе розібрати на шматочки/ волокна (не різати), перець і огірочок нарізати соломкою, яйця навпіл, гриби підсмажені грубшими шматочками (на фото видно), сіль, перець. Усе викласти у формі віночка, чергуючи продукти. Я заправляла домашнім майонезом з гірчицею.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також інші рецепти салатів:
- Смачний і дуже ситний торт-салат з куркою і маринованими грибами
- 12 нових рецептів смачних салатів із доступних продуктів