кабачкова ікра

Кабачкова ікра “Як колишня”. Готую так щороку, смачнішої не їла!

Ця кабачкова ікра дуже нагадує на смак колишню, що її купували в магазинах і їли просто з хлібом. Дуже смачна виходить, кращої я ще не їла! Рецепт усім раджу!

Для багатьох кабачкова ікра асоціюється з дитинством, адже тоді вона була дуже смачна. І тепер шукаючи рецепт кабачкової ікри, господині намагаються відтворити її смак, як був колись. Цей рецепт – саме такий: кабачкова ікра виходить, як колишня, “по госту”.

Кабачкова ікра “Як колишня”

  • 6 кг кабачків, 1 кг цибулі, 0,5 л томатної пасти, 0,5 л олії, 0,5 л майонезу, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти без чубка, 1 п. приправи “Мівіна” (80 г).

6 кг кабачків (почистити і перемолоти через м’ясорубку), 1 кг цибулі (через м’ясорубку). Тушкувати 2 год, помішуючи, щоб не підгоріло. Додати 0,5 л томатної пасти, 0,5 л олії, 0,5 л майонезу, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти без чубка, 1 п. приправи “Мівіна” (80 г). Варити ще 1 год, часто помішуючи, бо підгорить. Виходить 12 баночок по 0,5 л.

Рецепт Людмили Пройденко

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook