Рулет з курятини
- 4 яйця, 100 г сметани, 100 г твердого сиру, 500 г курячого фаршу, 1 цибулина, 1/4 ч. ложки копченої паприки, 1 ч. ложка солі, 1/4 ч. ложки чорного меленого перцю, 1/4 ч. ложки сушених італійських трав.
Збити яйця і додати сметану, натерти сир і додати у масу, посолити і поперчити до смаку. Деко застелити пергаментом і змастити олією. Викласти масу і розрівняти (деко розміром 38/23). Пекти 10 хв при 180 градусів. Тим часом поки печеться корж, підготувати м’ясну начинку. Курячу грудинку пропустити через м’ясорубку і цибулю. Додати спеції і добре відбити готовий фарш.
Витягнути корж з духовки, накрити пергаментом з підносом, перевернути. Зняти папір і викласти начинку по всі поверхні. Згорнути рулет, закручений рулет помістити в деко застелену пергаментом. Пекти 40 хв при температурі 180 градусів. Охолодити і залишити на 3 год в холодильнику.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:
- М’ясо з викрутасами. 10 рецептів рулетів для м’ясної нарізки
- Закусочна дошка – модна фішка на святковий стіл. 50 фото-ідей
- Як оригінально оформити м’ясну, рибну, сирну, овочеву і фруктову нарізку. 60 фото-ідей
Post Views: 44