салат з "Мівіною"

Салат з “Мівіни” – дешево і сердито. Цьому рецепту більш як 20 років!

Салат з "Мівіною" був дуже популярний у 90-х. Він простий та смачний. А ви готували такий салат? Спробуйте, вдалий рецепт!

Салат з “Мівіни”

  • 3 п. локшини швидкого приготування, 3 яйця, 250 г вареної ковбаси, 3 маринованих огірки, 3 ст. ложки майонезу, сіль, чорний мелений перець.

Покришити на дрібні шматочки мівіну у миску, залити окропом, накрити і дати настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, злити, запарену локшину викласти у миску, в якій будете готувати салат. Нарізати кубиками: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додати до локшини. Вкінці додати сіль, перець за смаком, майонез (заправляти потрібно перед додаванням на стіл), все гарно перемішати і смакувати.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування страв цієї господині можна тут.

Порада господині. Додавати у цей салат можна, що хочеш. У кого на що вистачить фантазії, а “Мівіну” можна замочувати не у воді, а майонезом. На пачку “Мівіни” йшла маленька пачка майонезу, і на 3 години відставляли, щоб набухла. У майонез можна додавати часник.

Спробуйте також приготувати інші варіанти салату з “Мівіною”:
  • 3 п. “Мівіни” з приправою залити окропом, 2 цибулини замаринувати оцтом з цукром і сіллю, зварити моркву і 5 яєць, порізати смужками, копчену ковбасу теж смужками, додати цибулю. Заправити майонезом. Дати настоятися. Влітку можна додати огірок свіжий і помідор.
  • 2 п. “Мівіни”, 1 велика сира морквина (потерти на тертку корейську або крупно натерти), 2-3 зубці часнику, майонез.

Рекомендуємо також інші перевірені рецепти смачних вітамінних салатів

  • Салат “Невагомий” – смачний, легкий і вітамінний
  • Дуже смачний салат-десерт із моркви та селери у винно-медовій заливці

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook