Салат з “Мівіни”
- 3 п. локшини швидкого приготування, 3 яйця, 250 г вареної ковбаси, 3 маринованих огірки, 3 ст. ложки майонезу, сіль, чорний мелений перець.
Покришити на дрібні шматочки мівіну у миску, залити окропом, накрити і дати настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, злити, запарену локшину викласти у миску, в якій будете готувати салат. Нарізати кубиками: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додати до локшини. Вкінці додати сіль, перець за смаком, майонез (заправляти потрібно перед додаванням на стіл), все гарно перемішати і смакувати.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування страв цієї господині можна тут.
Порада господині. Додавати у цей салат можна, що хочеш. У кого на що вистачить фантазії, а “Мівіну” можна замочувати не у воді, а майонезом. На пачку “Мівіни” йшла маленька пачка майонезу, і на 3 години відставляли, щоб набухла. У майонез можна додавати часник.
- 3 п. “Мівіни” з приправою залити окропом, 2 цибулини замаринувати оцтом з цукром і сіллю, зварити моркву і 5 яєць, порізати смужками, копчену ковбасу теж смужками, додати цибулю. Заправити майонезом. Дати настоятися. Влітку можна додати огірок свіжий і помідор.
- 2 п. “Мівіни”, 1 велика сира морквина (потерти на тертку корейську або крупно натерти), 2-3 зубці часнику, майонез.
Рекомендуємо також інші перевірені рецепти смачних вітамінних салатів