Родинний рецепт вареників з незвичайною начинкою. Бабуся такі ліпила щонеділі

Вареники в неділю - то святе! Колись моя бабуся ліпила вареники кожної неділі - на заварному тісті і з незвичайною начинкою. Ото смакота!

Родинний рецепт вареників з капустою

Тісто: 3 скл. борошна приблизно, 3-4 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, 1 скл. кип’ятку.
Борошно просіяти, додати сіль, олію. Залити кип’ятком, замісити тісто, накрити рушничком на хвилин 20-30, щоб відпочило, як говорила моя бабця.
Начинка дуже проста, але в моїй сім’ї улюблена, родинна. Картоплю відварити, заправити жареною цибулькою, потовкти. Відварити квашену капусту до готовності, щоб була м’яка, добре віддушити, дрібно посікти ножем. Додати до картоплі і добре вимішати, я товчу ще раз. Пропорція картоплі і капусти має бути однакова – мисочка картоплі і така ж мисочка капусти.
Ліпити вареники, варити і наминати зі сметанкою за обидві щоки. Пробуйте!
Рецепт і фото Лілії Мацько

Ці рецепти вам точно стануть у пригоді!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook