Дуже смачний салат-десерт із моркви та селери у винно-медовій заливці

Цей салат смакує, як десерт, але при цьому супердієтичний (морква і селера має лише 32 Ккал) і мегавітамінний (тут цілий оберемок вітамінів та мікроелементів). А секрет смаку - винна заливка!

Салат-десерт

Терта морква і селера 1:1 (у мене разом 1 кг). Заправка: 50 мл ароматного вина і 50 мл меду (на око, змішати, трішки підігріти, щоб розтанув мед) + 50 г ошпарених родзинок.

Усе перемішати, скласти в лоток, на ніч у холодильник, щоб настоявся. Зберігається добре. До салату можна додати половинку яблука або апельсина, ягоди. Виходить дуже смачно!

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook