
Дуже смачний салат-десерт із моркви та селери у винно-медовій заливці
Цей салат смакує, як десерт, але при цьому супердієтичний (морква і селера має лише 32 Ккал) і мегавітамінний (тут цілий оберемок вітамінів та мікроелементів). А секрет смаку – винна заливка!
Салат-десерт
Терта морква і селера 1:1 (у мене разом 1 кг). Заправка: 50 мл ароматного вина і 50 мл меду (на око, змішати, трішки підігріти, щоб розтанув мед) + 50 г ошпарених родзинок.
Усе перемішати, скласти в лоток, на ніч у холодильник, щоб настоявся. Зберігається добре. До салату можна додати половинку яблука або апельсина, ягоди. Виходить дуже смачно!
Читайте також:
-
9 дієтичних салатів. Їжте навіть після 10 вечора – все одно схуднете
-
Салат-новинка “Канадський” із броколі і моркви по-корейськи