Кухня Рецепти

Салат-новинка “Канадський” із броколі і моркви по-корейськи

Дуже смачний свіжий незвичайний салат із цікавим поєднанням продуктів: свіжої броколі, моркви по-корейськи, горіхів і родзинок із пряним медово-горчичним соусом.

18.02.2020 16:44

Салат-новинка “Канадський”

0,5 головки броколі, 250 г моркви по-корейськи, 50 г родзинок, 50 г волоських горіхів, петрушка, зелена цибуля (або солодка синя). Соус медово-гірчичний (готовий купований або приготувати із меду і гірчиці).

Броколі розібрати на суцвіття, не варити. Родзинки запарити, горіхи посікти. Додати решту продуктів, перемішати, дати настоятися мінімум 30 хв. Посипати петрушкою і січеними гріхами.