Пиріжки “Манзарі” готують на Вінниччині. Але ви ними можете посмакувати і вдома. Зберігайте рецепт!
Пиріжки “Манзарі”
- 3 пригоршні борошна, маленький пакетик сухих дріжджів, 1 ч. ложка солі, 0,5 ч. ложки цукру, 1 ст. ложка олії, теплої води (скільки візьме).
- Начинка: 200 г кисломолочного сиру, 2 варених яйця, невеличкі пучечки кропу і зеленої цибульки, 1 сире яйце, сіль, перець.
Тісто: в мисці змішайте сухі компоненти і влийте туди олії. Долити теплої води і замісити не дуже рідке тісто (таке, щоб було густіше, як на оладки). Тоді це тісто покладіть обов’язково в холодильник, десь на годину.
Начинка: в мисці змішати сир, покришені кубиками яйця, порізану зелень, посолити, поперчити і перемішати з сирим яйцем усе, щоб воно об’єдналося.
Тісто має добре піднятися. Дістати з холодильника і ліпити пиріжки. Смажити на добре розігрітій сковорідці, олії не шкодувати.
Читайте також:
- Маєте склянку кефіру або кисляку? Приготуйте смажені пиріжки з картоплею
- Тепер готую пиріжки на смальці! Виходять дуже пишні і смачні!